Portfolio

Wil je weten wat voor teksten ik zoal schrijf? Kijk dan eens bij onderstaande voorbeelden:

The Art of Living magazine

Voor de Nederlandse editie van magazine en online inspiratieplatform The Art of Living én de speciale uitgaves ‘Outdoor Living’, ‘Bathroom & Kitchens’ en ‘Real Estate & Travel’, schrijf ik woningreportages en bedrijfspresentaties. Daarvoor bezoek en interview ik architecten, interieur- en tuindesigners, huiseigenaren, leveranciers van (woon)producten, bouwbedrijven, kunstenaars, reisagenten en vastgoedontwikkelaars.

Gepubliceerd in: The Art of Living magazine

The Art of Living salontafelboek

Ieder jaar geeft The Art of Living een salontafelboek uit met een selectie van de meest exclusieve villa’s in Nederland en België. Sinds 2021 is er ook salontafelboek ‘Apartments & Lofts’ met een selectie van de fraaiste appartementen en lofts. Voor beide boeken verzorg ik interviews met architecten en interieurdesigners en de bijbehorende artikelen.

Gepubliceerd in: Hardcoverboek Apartments & Lofts Part II

Website Borek Parasols | Outdoor Furniture

Voor de tien nieuwe collecties van het exclusieve buitenmeubilair van Borek, schreef ik de websiteteksten. 

Magazine Organize

Voor de edities van magazine Organize! van Organize Academy, schreef ik artikelen en verzorgde ik de eindredactie. In deze uitgave lees je mijn interview met een expat-gezin over verhuizen en de omgang met hun spullen.

Gepubliceerd in: Organize!

Recensies

{

Sanne was simply amazing. I have had the opportunity to collaborate with her on two occasions. The first time was for an article to be published in a high-end interior design magazine, the other for a Dutch translation of my website.
Her professionalism, attention to detail, and  great listening competences made this collaboration a real pleasure. She can capture the essence of what you’re trying to say and convey your message to your target audience.
She is also very approachable and human, it was easy to feel at ease with her. Would I use her services again? Any day! Thanks for your help Sanne.

Romain Dossou -Yovo,
Romain Dossou Interiors, Amsterdam
{

Sanne heeft in opdracht voor The Art of Living een tekst over ons bedrijf geschreven. De samenwerking was zo goed, dat we hebben besloten om de teksten van onze website ook door Sanne te laten redigeren. Sanne werkt punctueel, communiceert duidelijk en komt afspraken na. Superknap hoe snel ze zich in kan leven in onze branche en onze manier van communiceren. Top samenwerking!

Thomas Jacobs
Elzen Zwembaden, Beek en Donk
{

Sanne heeft het redactiewerk voor mijn Organize vakbladen voor haar rekening genomen. Ze werkt heel secuur en snel en is een fijn persoon om mee te werken. Dank je wel Sanne!

Ilona Visker
Organize Academy, Hoorn
{

Voor het eerste jaar met Sanne samengewerkt voor de teksten voor onze nieuwe collecties. Dit heeft Sanne erg goed opgepakt. Eigenlijk was er maar een enkele briefing en kennismaking nodig om het bedrijf, de tone of voice en de producten te leren kennen en vrij snel de juiste snaar te raken. En dat voor een grote collectie buitenmeubilair van 2 verschillende merken, erg knap!

Bart Peters
Borek en Max & Luuk Parasols I Outdoor Furniture, Oisterwijk
{

Inmiddels hebben wij een aantal keren van de schrijfkunsten van Sanne gebruik gemaakt.
Als je nu vraagt: ‘Zou je Sanne weer inzetten?’ dan is ons antwoord een volmondig ‘ja’.

Lisa van der Helm
Van Rooyen Topmovers, Uithoorn

Contact

Denk je dat ik de juiste partij ben voor jouw tekst of wil je nog wat meer weten?
Neem dan contact met me op. Je kunt rekenen op een snelle reactie.

Laten we samenwerken

Wil je samenwerken, een offerte aanvragen, vragen stellen of koffiedrinken en nader kennismaken? Neem gerust contact met me op. Bel, stuur een app of vul dit in: