Hoe ik te werk ga

Ik werk freelance vanuit De Kwakel, gelegen vlak onder Amsterdam. We kunnen afspreken om elkaar te ontmoeten of onze samenwerking virtueel starten. We bespreken je ideeën en voorkeuren, maken afspraken over de kosten en dan ga ik aan de slag. Binnen de afgesproken termijn stuur ik je vervolgens het concept van de tekst. Op basis van jouw feedback polijst ik de tekst tot deze perfect is. Eén correctieronde zit sowieso bij onze afspraak inbegrepen. Na je definitieve akkoord is de tekst ten slotte klaar voor gebruik.

Wat ik doe

Schrijven

Heb je een nieuwe tekst nodig? Of het nu gaat om informatieve of wervende copy, ik schrijf volledige teksten op basis van de achtergrondinformatie die je verstrekt of die ikzelf verzamel. Mijn kant-en-klare tekst kun je vervolgens gebruiken voor jouw website, magazine, brochure, persbericht of wat voor copy je dan ook nodig hebt. Ik ben analytisch en nieuwsgierig van aard, luister goed en verdiep me in jouw onderwerp en doelgroep. Daardoor kan ik ook uitstekend meedenken over de juiste toon en de inhoud van de boodschap. 

Schrijven

Heb je een nieuwe tekst nodig? Of het nu gaat om informatieve of wervende copy, ik schrijf volledige teksten op basis van de achtergrondinformatie die je verstrekt of die ikzelf verzamel. Mijn kant-en-klare tekst kun je vervolgens gebruiken voor jouw website, magazine, brochure, persbericht of wat voor copy je dan ook nodig hebt. Ik ben analytisch en nieuwsgierig van aard, luister goed en verdiep me in jouw onderwerp en doelgroep. Daardoor kan ik ook uitstekend meedenken over de juiste toon en de inhoud van de boodschap. 

Interviewen

Wil je een tekst laten schrijven gebaseerd op een interview? Daar heb ik ook veel ervaring mee. Je kunt mij dan ook gerust mensen laten interviewen en citeren over bijvoorbeeld hun werk, onderneming, producten, diensten, dromen en ambities. Ik zorg voor een met de geïnterviewde(n) afgestemde tekst die je direct kunt gebruik voor jouw beoogde publicatie en doelgroep. Wil je voorbeelden zien, kijk dan bij mijn portfolio.

Interviewen

Wil je een tekst laten schrijven gebaseerd op een interview? Daar heb ik ook veel ervaring mee. Je kunt mij dan ook gerust mensen laten interviewen en citeren over bijvoorbeeld hun werk, onderneming, producten, diensten, dromen en ambities. Ik zorg voor een met de geïnterviewde(n) afgestemde tekst die je direct kunt gebruik voor jouw beoogde publicatie en doelgroep. Wil je voorbeelden zien, kijk dan bij mijn portfolio.

Redigeren en controleren

Heb je een bestaande tekst die niet helemaal overbrengt wat je wilt? Ik herschrijf jouw tekst door het schuiven met woorden en het herstructureren van zinnen en alinea’s. Zo verandert jouw opzet in een scherpe tekst met een logische opbouw. Redigeren beschouw ik als uitgebreid redactiewerk. 

Als je wel bent overtuigd van jouw tekst, maar niet helemaal van de automatische spelling- en grammaticacorrector, laat mij dan de tekst controleren. Bij dit lichte redactiewerk kijk ik jouw tekst na op taal-, typ- en spellingsfouten en maak ik kromme zinnen recht.

Uiteraard kan ik het redigeren en taalkundig controleren ook voor je combineren.

Redigeren en controleren

Heb je een bestaande tekst die niet helemaal overbrengt wat je wilt? Ik herschrijf jouw tekst door het schuiven met woorden en het herstructureren van zinnen en alinea’s. Zo verandert jouw opzet in een scherpe tekst met een logische opbouw. Redigeren beschouw ik als uitgebreid redactiewerk. 

Als je wel bent overtuigd van jouw tekst, maar niet helemaal van de automatische spelling- en grammaticacorrector, laat mij dan de tekst controleren. Bij dit lichte redactiewerk kijk ik jouw tekst na op taal-, typ- en spellingsfouten en maak ik kromme zinnen recht.

Uiteraard kan ik het redigeren en taalkundig controleren ook voor je combineren.

U

Contact

Denk je dat ik de juiste partij ben voor jouw tekst of wil je nog wat meer weten?
Neem dan contact met me op. Je kunt rekenen op een snelle reactie.

Laten we samenwerken

Wil je samenwerken, een offerte aanvragen, vragen stellen of koffiedrinken en nader kennismaken? Neem gerust contact met me op. Bel, stuur een app of vul dit in: