Wie ik ben

Ik ben een geboren liefhebber van taal. Ik hou niet alleen van taal en woorden, maar ook van beelden. Van beelden heb ik mijn vrijetijdsbesteding gemaakt als hobbyfotograaf, van taal mijn vak. Ik ben afgestudeerd als communicatiewetenschapper aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik verschillende communicatiefuncties vervuld in de zorgsector en in de zakelijke dienstverlening, met redactionele werkzaamheden altijd als onderdeel van de job. Intussen werk ik als zelfstandig tekstschrijver, copywriter en redacteur.

Door mijn jarenlange ervaring ben ik goed in staat om te bepalen welke toon bij een onderwerp en doelgroep past. Bovendien kun je mij met een gerust hart iemand laten interviewen voor jouw artikel of beschrijving over een thema, dienst of product. Ik bereid mij goed voor, houd mij aan gemaakte afspraken en praat gemakkelijk met anderen, ongeacht iemands achtergrond, interesses en positie.

Contact

Denk je dat ik de juiste partij ben voor jouw tekst of wil je nog wat meer weten?
Neem dan contact met me op. Je kunt rekenen op een snelle reactie.

Laten we samenwerken

Wil je samenwerken, een offerte aanvragen, vragen stellen of koffiedrinken en nader kennismaken? Neem gerust contact met me op. Bel, stuur een app of vul dit in: